Le matafaioi taua a tagata faʻafesoʻotaʻi i meafaigaluega atoatoa

A oʻo mai i le faʻatinoga o se masini atoatoa, o tagata faʻafesoʻotaʻi e faia se sao taua i le faʻamautinoaina o le faʻaogaina lelei ma le saogalemu. O le tagata fa'afeso'ota'i ose masini eletise e fa'aoga e pulea ai le tafega o le eletise i totonu ose eletise eletise. O latou vaega taua i ituaiga eseese o meafaigaluega, e aofia ai masini alamanuia, HVAC faiga ma paneta eletise.

O se tasi o galuega autu a le tagata faʻafesoʻotaʻi o le pulea lea o le mana i se masini. Latou te fai o ni ki, faʻatagaina le taimi nei e tafe i totonu o le matagaluega pe a faʻagaoioia. O lenei mea e mafai ai e meafaigaluega ona amata ma taofi pe a manaʻomia, tuʻuina atu le mana talafeagai mo lona faʻaogaina.

I le faaopoopo atu i le puleaina o le malosi, o tagata faʻafesoʻotaʻi e faia foi se sao taua i le puipuia o masini mai faʻaletonu eletise. Ua mamanuina e taulimaina ai le maualuga o au ma o mai ma foliga e pei o le puipuiga o le mamafa ma le puipuiga pupuu. E fesoasoani lea e puipuia ai le fa'aleagaina o masini ma fa'amautinoa le saogalemu o le fa'afoe.

E taua foi tagata faʻafesoʻotaʻi mo le puleaina o le saoasaoa ma le faʻatonuga o afi i masini. E ala i le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga faʻatasi ma isi masini faʻatonutonu e pei o relays ma timers, o le saoasaoa ma le faʻatonuga o le afi e mafai ona faʻatautaia lelei e faʻatautaia tonu ai le faʻaogaina o meafaigaluega.

E le gata i lea, o tagata faʻafesoʻotaʻi e faʻateleina le lelei atoatoa o meafaigaluega e ala i le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le malosi. Latou te faʻatagaina masini e faʻaola ma tape pe a manaʻomia, e puipuia ai le faʻaaogaina o le malosi e le manaʻomia i taimi e le aoga. E le gata ina fesoasoani i le fa'aitiitia o tau fa'agaioiga ae fa'apea fo'i le sao i le fa'atumauina o le si'osi'omaga.

I se faapuupuuga, o tagata faʻafesoʻotaʻi e taua tele i le faʻatinoga ma le saogalemu o meafaigaluega uma. O lo latou gafatia e pulea le paoa, puipuia mai le faaletonu o le eletise, ma le puleaina o le afi e avea ai i latou ma vaega taua i le tele o pisinisi ma pisinisi. O le malamalama i le taua o tagata faʻafesoʻotaʻi i se masini atoatoa e taua tele i le faʻamautinoaina o le faʻatinoga lelei ma le ola tautua o lau masini.

225A 4P ac fa'afeso'ota'i

Taimi meli: Me-25-2024