O galuega tauave ma ta'iala galue o va'ava'ava'a

O va'ava'ava'ava'a ose vaega taua o faiga fa'aeletise ma e iai sona sao taua i le puipuia o le masini mai le mamafa ma le ta'avale pupuu. O le malamalama i galuega ma taʻiala galue o vaʻavaʻavaʻa e taua tele e faʻamautinoa ai le saogalemu ma le faʻamaoni o masini eletise.

O le galuega autu a le ta'amilosaga o le fa'alavelave lea o le tafe o le eletise i totonu o se matagaluega pe a sili atu i se tulaga saogalemu. E fa'ataunu'uina lenei mea e ala i se masini e otometi lava ona alu le ta'avale ta'avale pe a iloa atu se fa'alavelave po'o se ta'avale pu'upu'u. I le faia o lea mea, e taofia ai e le matagaluega le faaleagaina o masini eletise, faaitiitia le lamatiaga o le afi, ma puipuia mai lamatiaga tau eletise.

O le ta'iala galue o le va'ava'ava'a e aofia ai le tu'ufa'atasiga o vaega fa'ainisinia ma eletise. A o'o i totonu o le ta'amilosaga e sili atu i le malosi fa'amauina o le va'ava'a, e fa'agaoioia se electromagnet po'o le bimetal i totonu o le va'ava'a, ma mafua ai ona tatala feso'ota'iga ma fa'alavelaveina le tafe o lo'o iai nei. O lenei fa'alavelave vave o le tafe o lo'o i ai nei e mafai ona taofia atili ai le fa'aleagaina o ta'avale ma mea faigaluega fa'atasi.

E 'ese'ese ituaiga o va'ava'ava'ava'a, e ta'itasi e fa'atulagaina mo se fa'aoga ma'oti ma le fa'avae o le fa'agaioiga. Mo se fa'ata'ita'iga, o va'a fa'amama-maneta e fa'aogaina ai masini fa'amaneta ma fa'amaneta e tu'uina atu ai le tele o uta ma le puipuiga pupuu. I le isi itu, o mea fa'aeletoroni fa'aeletonika, e fa'aogaina vaega fa'aeletonika fa'aeletonika e mata'ituina ma pulea le tafe o le eletise i totonu o se matagaluega.

I le faaopoopo atu i ana galuega tau puipuiga, e ofoina atu foi e le matagaluega le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tusi lesona, e mafai ai e le tagata faʻaoga ona malaga ma le lima ma toe setiina le vaeluaga pe a manaʻomia. O lenei vaega e sili ona aoga mo le foia o faafitauli tau eletise ma le faia o le tausiga o le masini.

I le fa'ai'uga, e taua tele le sao o va'ava'ava'a i le fa'amautinoaina o le saogalemu ma le fa'amaoni o faiga fa'aeletise. E ala i le malamalama i la latou galuega ma fa'atonuga fa'atino, e mafai ai e tagata ta'ito'atasi ona faia fa'ai'uga fa'apitoa pe a filifilia ma fa'agaoioi va'ava'ava'a i le tele o talosaga. Faatasi ai ma lo latou gafatia e puipuia mai le tele o avega ma taʻavale puʻupuʻu, o vaʻavaʻavaʻa e taua tele i le tausisia o le faʻamaoni o mea faʻapipiʻi eletise.

250A Fa'amea Fa'ata'ita'i Va'ava'a MCCB

Taimi meli: Iuni-03-2024